Reguli noi în corporaţii! Cei care merg la fumat vor fi urmăriţi cu drona

Gata cu pauzele lungi de ţigară, bârfa şi chiulul! Mai multe companii multinaţionale cu sediul în Pipera au emis un regulament nou de ordine interioară, conform căruia o flotilă de drone îi va urmări şi supraveghea pe angajaţii care coboară la fumoar.

“Foarte discretă, drona anti-trândăvie cântăreşte doar 30 kg şi funcţionează cu motorină”, spune Decebal Popescu, Senior CIM al trustului neozeelandezo-burundian National Global International Consulting. “Ea îl va urmări pe angajat de la birou până la locul de fumat, unde îl va survola pe tot parcursul fumării unei ţigări, trăgând focuri de avertisment în aer atunci când timpul regulamentar se apropie de sfârşit.”

“Dacă angajatul trage de timp, va fi rolul dronei să îl mâne înapoi în birou folosind rachete aer-sol şi replici motivaţionale precum ‘Eşti cel mai bun’ sau ‘La muncă, la oase, vită încălţată’.”

Metode similare de supraveghere vor fi implementate curând şi în WC-urile corporatiste, pentru evitarea risipei de hârtie igienică şi sancţionarea stropilor ţintiţi necorespunzător.

Scris de Vasile
22 ianuarie 2015 17:01
Citește mai mult despre: corporatisti drone supraveghere

Alte articole

Vezi mai mult