Confortul mintal al populaţiei a fost mereu o prioritate pentru autoriţile române. La DRPCIV, acest principiu este luat foarte în serios şi dacă nu plângi de nervi, disperare, revoltă până ajungi cu dosaul la ghişeu, eşti trimis iar la coadă.plans_la_permise_auto.jpg

“Este important să te uşurezi de povara nervilor, să ai un moment catartic. Trebuie să ai o sticlă de apă la tine, să fii hidratat. Sunt unii care stau 6 ore în soare la coadă, se deshidratează şi nu mai pot să plângă”, explică Robert Acrişor, şef serviciu preschimbare permise auto.

Funcţionarul de la ghişeu are un panou de recunoaştere a ochilor trişti şi a feţei disperate. Dacă zâmbeşti, ţi se suspendă dreptul de a intra în Serviciul Permise auto pe 60 de zile, perioadă în care va trebui să te prezinţi la o Poştă şi să cumperi timbre poştale pentru diverse instituţii. Joia între 14-18 sunt audienţe la Şeful Serviciului, unde poţi fi scuipat în faţă pe loc, şi scapi mult mai repede.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 22.08.2016 14:47 Social

National Cinematografic