Reinventează-ţi viaţa sexuală: 10 locuri inedite în care să te masturbezi pe furiş

Pentru că toate ziarele îţi dau sfaturi despre cum să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală, TNR ar vrea să contribuie cu ceva sugestii oportune. Rutina a pus stăpânire pe viaţa ta sexuală? Nu mai ai nimic de explorat? Trebuie să ai curajul de schimba ceva, ai nevoie de noi provocări, de sentimentul cuceririi, de emoţia juvenilă a primei atingeri erotice. Iată 10 locuri inedite în care te poţi masturba ca un erou.

1. Într-un restaurant de fiţe. Ţii o mână pe masă şi închini paharul cu toată lumea, zâmbind amabil. Avantaj erotic: ai faţa de masă la îndemână.

2. În lift. Blochezi uşile între etaje, scoţi ziarul Click! şi înjuri cu voce tare toate fufele pozate. Avantaj erotic: Se strânge lumea la uşa liftului şi te încurajează să nu te sperii, că va veni cineva să te ajute.

3. În taxi. Te aşezi în spatele şoferului şi îl rogi să meargă încet pe lângă facultăţi sau cămine de studente. Avantaj erotic: nu trebuie să faci curat după ce termini.

4. La cinematograf. Imediat ce începe filmul, îţi alegi o actriţă care-ţi place şi „accelerezi” de câte ori apare pe ecran. Avantaj erotic: la final poţi să şi ţipi, şi zici că te-ai speriat la film.

5. În bucătăria soacrei. Te strecori când ea e plecată după pensie şi îţi alegi locul la care ţine mai mult, adică bufetul cu pahare de cristal. Avantaj erotic: sentimentul răzbunării este sublim.

6. La oglindă. Aprinzi toate luminile, îţi iei o poziţie de statuie romană şi te priveşti tot timpul în ochi. Avantaj erotic: îţi domini adversarul.

7. În pat cu nevasta. Aştepţi să se culce ea, după care te întorci cu spatele, deschizi televizorul şi îţi pui un film porno pe mute. Avantaj erotic: ai pe cineva drag alături.

8. Pe plajă la Mamaia. Îţi pui cearceaful lângă o tipă superbă şi te oferi să-i ţii tu umbrela, cu o mână. Avantaj erotic: te poţi bronza pe mână.

9. La un bordel. Alegi o curvă, o plăteşti barosan şi apoi o ignori cu desăvârşire. Avantaj erotic: te simţi ca un paşă, că dai bani de pomană.

10. În timpul unei partide de şah. Stai concentrat la masa de joc, cu faţa schimonosită de strategii, exclamând din când în când „pun pariu că nu ştii ce vreau să fac”. Avantaj erotic: nu ştie ce vrei să faci.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 iunie 2010 22:00
Citește mai mult despre: cinema oglinda plaja sex sfaturi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult