Revoltător! Sursele noastre din interiorul Guvernului au pus mâna pe un document strict secret, care demonstrează că guvernanții sunt inconștienți și își bat joc de cele mai elementare drepturi ale omului. Se pare că după 15 mai se vor redeschide barurile și terasele, dar accesul va fi limitat și fiecare client va avea voie o singură bere, lucru catalogat drept ”inuman” de mai multe organizații.bereblonda_proasta.jpg

”Deja se discută dacă va fi permis să comanzi o a doua bere pentru femeia cu care te duci, bere pe care să poți s-o bei tot tu. Evident, ideal ar fi să comanzi pentru ea după ce ai terminat-o tu pe prima, să nu ți se încălzească aiurea în halbă. Încă nu e clară procedura și timpul nu așteaptă. Ne vom trezi că vom bea pitulați prin spatele blocurilor, ca în liceu”, spune Decebal Popescu, băutor.

Nea Costel, drojdier, a avut și el o reacție tipică față de guvernanți: ”Dă-i în p… mea! Dacă e voie o singură bere, să se poată comanda bere la pet și la terase!”, a spus nea Costel.

Restricțiile stupide nu se opresc aici. Deși se vor deschide cinematografele, spectatorii vor sta la un scaun distanță unii de alții, deci va fi mult mai greu să pipăi o fată cu care te duci la film, dacă nu chiar imposibil, iar acest lucru va duce la scăderea bruscă a natalității.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 26.04.2020 09:15 Social

National Cinematografic