Secuii au cam exagerat în problema micilor din Odorhei și acum, cuprinși de remușcări, s-au dus să-și ceară scuze în felul lor românului pe care l-au refuzat la servire. Acesta spune că în fiecare zi găsește, dimineața sau când se întoarce de la muncă, mici pe preșul de la intrare.

mici pe pres.jpg

„Prima dată n-am știut despre ce e vorba și am chemat poliția. Au venit doi agenți și au gustat din mic, unul susținea că este căcat, altul a zis că este mic. Cât s-au certat au tot gustat din el până l-au mâncat tot”, povestește vlogărul implicat în incidentul de la Kaufland.

Mai mult, acesta spune că într-o zi a găsit urme de mici și pe clanța ușii, nu doar pe preș. „E clar că le pare rău că s-au pus cu mine și acum simt remușcări. Aștept să se adune mai mulți mici, din ăștia de care lasă pe preș, și voi face un platouaș pe care să-l mănânc cu toți prietenii mei”, a spus vloggerul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 05.09.2017 10:35 Social

National Cinematografic