Secuii au cam exagerat în problema micilor din Odorhei și acum, cuprinși de remușcări, s-au dus să-și ceară scuze în felul lor românului pe care l-au refuzat la servire. Acesta spune că în fiecare zi găsește, dimineața sau când se întoarce de la muncă, mici pe preșul de la intrare.

mici pe pres.jpg

„Prima dată n-am știut despre ce e vorba și am chemat poliția. Au venit doi agenți și au gustat din mic, unul susținea că este căcat, altul a zis că este mic. Cât s-au certat au tot gustat din el până l-au mâncat tot”, povestește vlogărul implicat în incidentul de la Kaufland.

Mai mult, acesta spune că într-o zi a găsit urme de mici și pe clanța ușii, nu doar pe preș. „E clar că le pare rău că s-au pus cu mine și acum simt remușcări. Aștept să se adune mai mulți mici, din ăștia de care lasă pe preș, și voi face un platouaș pe care să-l mănânc cu toți prietenii mei”, a spus vloggerul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 05.09.2017 10:35 Social

National Cinematografic