Repetiție generală pentru mini-vacanța de 1 Decembrie. De mâine bugetarii nu mai merg la muncă

Pregătirile pentru mini-vacanța de 1 Decembrie au intrat pe ultima sută de metri. Bugetarii au oprit încă de astăzi de la prânz lucrul, au închis ghișeele și au suspendat programul cu publicul și s-au concetrat exclusiv pe oferte de cazare sau itinerarii turistice. Asta deoarece, pentru a fi pregătiți de șocul celor 5 zile libere ce vor urma, mâine și poimâine va fi o simulare de concediu și nu se va merge la muncă.

„Miercurea și joia viitoare vor fi libere. Dar o să primim și vinerea liber, o recuperăm în altă zi. Nu dorim ca oamenii să fie, totuși, șocați când vor fi anunțați că urmează atâtea zile libere, de aceea îi vom pregăti temeinic”, a declarat un lider al sindicatului funcționarilor publici.

În perioada simulării bugetarii nu au voie să vină a muncă sub nici un motiv, dar nici să se depărteze prea mult de birou, pentru că luni și marți se va merge în team-bulding. „Probabil după atâtea zile de lipsă de la birou va trebui să-i trimitem din nou la cursuri de perfecționare, nu știm câți dintre ei vor mai ști să joace Solitaire”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 noiembrie 2016 14:11

Alte articole

Vezi mai mult