Pregătirile pentru parada militară de Ziua Naţională nu sunt îngreunate doar din cauza lucrărilor de la Arcul de Triumf! Nici repetiţiile programate pentru astăzi nu se vor putea desfăşura în condiţii normale, transmit surse din cadrul Statului Major, o bună parte dintre soldaţi fiind nevoiţi să defileze în trening pentru că uniformele sunt la spălat.

defilare_in_trening.jpg
“Din cauza unei crize de Dero la nivel de divizie, suntem nevoiţi să apelăm la dotările de rezervă: trening Didibao bleu marin, şlapi de cauciuc tip crocodil şi fesul ceremonial cu emblema Chicago Bulls şi 4 rosături de molie”, a declarat prof. dr. ing. col. (r.) Decebal Popescu, responsabilul pentru garderobă al Batalionului nr. 8 Infanterie “Sergiu Cantacuzino”.

“Sperăm să nu-i dezamăgim pe cetăţenii care vor asista la repetiţie. Parada va fi grandioasă. Un militar e un militar chiar şi în trening, în pijamale sau în izmene”, a adăugat Popescu. “Pentru că unii dintre camarazii noştri de arme au şi treningul la spălat şi s-ar putea să vină la paradă în pijamale sau în izmene.”Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 25.11.2014 23:44 Social

National Cinematografic