Repetiţii pentru 1 Decembrie! Militarii vor defila în trening pentru că uniformele sunt la spălat

Pregătirile pentru parada militară de Ziua Naţională nu sunt îngreunate doar din cauza lucrărilor de la Arcul de Triumf! Nici repetiţiile programate pentru astăzi nu se vor putea desfăşura în condiţii normale, transmit surse din cadrul Statului Major, o bună parte dintre soldaţi fiind nevoiţi să defileze în trening pentru că uniformele sunt la spălat.

“Din cauza unei crize de Dero la nivel de divizie, suntem nevoiţi să apelăm la dotările de rezervă: trening Didibao bleu marin, şlapi de cauciuc tip crocodil şi fesul ceremonial cu emblema Chicago Bulls şi 4 rosături de molie”, a declarat prof. dr. ing. col. (r.) Decebal Popescu, responsabilul pentru garderobă al Batalionului nr. 8 Infanterie “Sergiu Cantacuzino”.

“Sperăm să nu-i dezamăgim pe cetăţenii care vor asista la repetiţie. Parada va fi grandioasă. Un militar e un militar chiar şi în trening, în pijamale sau în izmene”, a adăugat Popescu. “Pentru că unii dintre camarazii noştri de arme au şi treningul la spălat şi s-ar putea să vină la paradă în pijamale sau în izmene.”Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în
secțiunea Times New Roman TV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
26 noiembrie 2014 00:44
Citește mai mult despre: 1 Decembrie armata parada trening Ziua Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult