Cazul de discriminare din Ditrău nu a rămas fără efecte. Maharajahul de Sri Lanka, majestatea sa Subwoofernipal Singhala Maharikshi l-a vânat cu elefantul său de război pe singurul ungur din insulă, pe care l-a călcat brutal, ca răzbunare pentru modul în care au fost trataţi cei doi brutari din Ditrău.maharajah_pe_elefant.jpg

Ungurul din Sri Lanka fusese adus în cadrul unui proiect de diversificare a faunei. Maharajahul se plictisese să vâneze doar tigri şi crocodili şi a cerut să i se aducă şi alte specii. Maharajahul, însoţit de războinicii săi, susţine că ungurul n-avea nicio şansă. A fost hăituit şi încolţit. Cu ultima suflare a văzut că sub şaua maharajahului nu se ascunde nicio bucată de carne şi a murit de ciudă.

Până în prezent, incidentul a rămas fără efecte. Ambasada Ungariei nu a contactat încă regatul Sri Lanka, pentru că ungurii sunt prea săraci. Animozităţile între sri lankezi şi unguri nu sunt ceva nou. Legenda spune că în trecut în Sri Lanka trăiau milioane de unguri, dar acum 1500 de ani au luat drumul pribegiei, ajungând în Panonia şi apoi Transilvania.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 31.01.2020 17:09 Social

National Cinematografic