Represalii. Maharajahul de Sri Lanka l-a călcat cu elefantul pe singurul ungur din ţară

Cazul de discriminare din Ditrău nu a rămas fără efecte. Maharajahul de Sri Lanka, majestatea sa Subwoofernipal Singhala Maharikshi l-a vânat cu elefantul său de război pe singurul ungur din insulă, pe care l-a călcat brutal, ca răzbunare pentru modul în care au fost trataţi cei doi brutari din Ditrău.

Ungurul din Sri Lanka fusese adus în cadrul unui proiect de diversificare a faunei. Maharajahul se plictisese să vâneze doar tigri şi crocodili şi a cerut să i se aducă şi alte specii. Maharajahul, însoţit de războinicii săi, susţine că ungurul n-avea nicio şansă. A fost hăituit şi încolţit. Cu ultima suflare a văzut că sub şaua maharajahului nu se ascunde nicio bucată de carne şi a murit de ciudă.

Până în prezent, incidentul a rămas fără efecte. Ambasada Ungariei nu a contactat încă regatul Sri Lanka, pentru că ungurii sunt prea săraci. Animozităţile între sri lankezi şi unguri nu sunt ceva nou. Legenda spune că în trecut în Sri Lanka trăiau milioane de unguri, dar acum 1500 de ani au luat drumul pribegiei, ajungând în Panonia şi apoi Transilvania.

Scris de Ionut
31 ianuarie 2020 15:01
Citește mai mult despre: unguri

Alte articole

Vezi mai mult