Republica Moldova a deturnat un avion și a confiscat toată băutura de la bord

Incident în Republica Moldova, unde un avion low-cost a fost interceptat de un Mig-21 și adus la sol, sub pretextul că la bord s-ar afla o bombă. În momentul în care avionul a aterizat, vameșii au dat năvală la bord și au început să caute cu câinii prin bagaje și prin dulapuri, punând mâna pe toate sticlele pe care le-au găsit.

Vameșii au fost furioși că la bord nu se găseau decât sticluțe minuscule de tărie, de 50 ml, și mini-sticle de vin, ”de jucărie”, cum le spun moldovenii. După ce militarii moldoveni au scotocit avionul, aceștia au început să testeze sistematic toate sticlele, pe care le-au golit rapid. La cală vameșii au găsit câteva peturi cu vin, însă aparțineau unui cetățean moldovean, care se pare că avea imunitate diplomatică, așa că nu au fost băute.

După ce s-au mai oprit nițel din tremurat, vameșii au amenințat pasagerii că data viitoare când zboară pe deasupra Moldovei să facă bine să aibă la ei măcar o damigeană de vinars. În cele din urmă, avionul a decolat cu șeful vameșilor la bord, care a cerut să-l lase și pe el la Bălți, ca să-și viziteze familia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 mai 2021 13:17
Citește mai mult despre: băutură mig Moldova vameși

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult