Respect, bărbaţi! Din solidaritate cu profesoarele, au decis să nu dea mărţişoare nici soţiilor şi nici colegelor!

Există momente în istoria omenirii în care bărbații au dat dovadă de o solidaritate ieșită din comun. Căderea Troiei, cucerirea Constantinopolului, înființarea principalelor site-uri pornografice actuale, dar și data de 1 Martie 2018, când românii, uniți în fața vicisitudinilor provocate de aerul polar, au luat o poziție comună demnă și bărbătească.

”Școlile sunt închise, așa că bietele profesoare, dar și elevele, nu au șansa de a primi tradiționalul mărțișor. De aceea, ni se pare inuman să le oferim mărțișoare soțiilor sau colegelor noastre de muncă. Ne-am simți ca ultimii oameni dacă am face asta”, declară Decebal Popescu, bărbat român.

Oferirea de mărțișoare în aceste condiții ar provoca grave tulburări sociale, mișcări de stradă și probabil păruieli, pentru că unele femei ar constata că ”poftim, Popeasca a primit mărțișor, dar eu p*la”, și asta va duce la disensiuni și fenomene tip ”curva dracu`, oare cât o fi supt pentru mărțișoru` ăla?”.

Decizia finală a bărbaților, una absolut firească, arată cât de generoși pot fi ei atunci când vor. Nimeni de acum înainte nu mai are dreptul să spună despre bărbați că ”ia uite, boul, a uitat și de data asta să-mi aducă flori”, sau alte astfel de fraze de ocară.

Scris de Ionut
1 martie 2018 07:03
Citește mai mult despre: barbati colege Martisor profesoare

Alte articole

Vezi mai mult