Respect, maestre! Un pilot Blue Air tocmai l-a detronat pe Pavarotti la numărul de aplauze primite

Dacă nici românii, care au dat lumii întregi pe Brâncuși și pe Nadia nu se pricep la artă și frumos, atunci cine? Arta nu este doar în obiecte, sunete sau culori, arta este și în meșteșug și, de aceea, românii apreciază cu aplauze orice om care-și etalează meșteșugul în fața lor. 

Ca dovadă Dorin Albulescu, un pilot Blue Air, care a primit în viața lui atât de multe aplauze la aterizare încât l-a detronat și pe marele Luciano Pavarotti. „Cel mai greu îmi este când îmi cer călătorii bis. Sunt nevoit să mai plimb avionul pe pistă încă două trei ture, decolez un pic și cobor la loc, cât să mai simtă un pic senzația”, mărturisește eminentul pilot. 

„Sigur, poate Pavarotti să umple săli întregi de oameni și să le cânte, dar poate ateriza un avion atât de lin cât să nu-ți cadă sacoșa de rafie din compartimentul de bagaje? Nu!”, a explicat un pasager care a zburat cu pilotul român. Când aterizarea este chiar una ieșită din comun există călători care se duc până în carlingă cu buchete de flori sau cu bani pe care-i pun pilotului în sacoul de servici.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 mai 2017 09:24
Citește mai mult despre: aplauze blue air

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult