Respect! Un bărbat a găsit o geantă plină cu ciocolată pe stradă şi în loc să o mănânce singur, a împărţit-o cu poliţiştii

Printre noi există şi eroi! Este cazul unui bărbat din Bucureşti, care a fost făcut cetăţean de onoare al oraşului, după ce a dat dovadă de un spirit civic ieşit din comun. Acesta a găsit pe stradă o geantă plină cu ciocolăţi şi a dus-o la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde le-a împărţit cu poliţiştii.

“Iniţial am văzut bănuţii poleiţi şi am crezut că a găsit aur. Pe urmă, când am văzut că începe să scoată pralinele şi batoanele de ciocolată, au izbucnit urale în toată secţia. Am împărţit ciocolata corect şi am primit şi acasă, pentru cei mici”, spune unul din poliţişti.

“E incredibil! Eu, dacă găseam ciocolata, o mâncam singur, e absolut firesc, toţi oamenii iubesc ciocolata. Dar să te gândeşti şi la ceilalţi, să le oferi şi lor, asta e ceva rar”, spune alt poliţist.

Poliţiştii au decis să facă un gest frumos şi să-i acorde bucureşteanului generos o medalie din ciocolată, aşa că vor merge la expoziţia de ciocolată din Mega Mall, unde au auzit că se pot face inclusiv degustări şi că există şi o imprimantă 3D, cu care speră să-i facă medalia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 februarie 2018 11:56
Citește mai mult despre: ciocolata expozitie Mega Mall

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult