Respect! Un copac smuls de furtună în Bihor a căzut de 17 ori pe casa unui ungur din Békéscsaba

Efort supraarboresc al unui copac din Bihor! Smuls din rădăcină de furtuna puternică de ieri seară, copacul nu s-a lăsat până nu a trecut granița la unguri, până la Békéscsaba, unde a căzut de nu mai puțin de 17 ori consecutiv peste casa unui localnic. Ungurul nu era acasă, dar când s-a întors și-a găsit casa una cu pâmântul.

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, ungurul și-a găsit turtit și tot kürtös-ul pe care îl avea în casă. ”Aveam peste 100 de kürtösi, că am pus și pentru iarnă”, a povestit victima, István Sárkány. ”Cum o să ne hrănim eu și familia mea când vine iarna? O să ajungem să trecem granița la români și să cerșim mâncare de la ei, că altfel o să murim de foame.”

Victima mai spune că nu are certitudinea că furtuna e responsabilă pentru copacul care i-a distrus complet casa și kürtösii. ”Românii aruncă tot timpul chestii peste graniță, de la pet-uri și cutii de bere până la scaune și dulapuri”, se plânge István Sárkány. ”Iar în ianuarie nu vă zic câți brazi zboară peste graniță. Deci nu m-ar surprinde ca și copacul ăsta să fi fost aruncat de un român, nu adus de furtună.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 iulie 2017 18:07
Citește mai mult despre: furtuna ungur

Alte articole

Vezi mai mult