Tăvălugul de ”MUIE PSD” care a cuprins întreaga țară scoate la iveală povești de viață impresionante. Cum este cea a unui român de 36 de ani, pe care lipsa mâinilor nu l-a împiedicat să scrie celebrul mesaj. Dimpotrivă, l-a ambiționat într-atât încât a învățat să scrie ”MUIE PSD” cu picioarele.

muie_psd_scris_picior.jpg ”Am plâns când l-am văzut scriind primul lui mesaj «MUIE PSD» cu picioarele. Nici când m-a cerut în căsătorie nu am fost atât de impresionată”, povestește soția bărbatului. ”Și știți ce mi-a spus? Că și dacă îl pun să scrie de-acum încolo liste de cumpărături, nu-i pare rău c-a învățat să scrie cu picioarele. A spus că mesajul «MUIE PSD» merită efortul.”

Bărbatul se felicită pentru noua sa abilitate, mai ales că acum simte nevoia să scrie și alte mesaje. ”E prea puțin să am doar pancartă cu «MUIE PSD», e obligatoriu să scriu una și împotriva Jandarmeriei”, spune bărbatul. ”Plus că imediat se întorc Dăncilă și Firea din concedii, cu siguramță le voi ura și lor ceva.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 13.08.2018 08:31 Social

National Cinematografic