După Ion Iliescu, cei 7 violatori din Vaslui sunt probabil românii cei mai îndreptățiți să primească o condamnare cu executare. Mai mult, practic nu există închisoare în care deținuții de-acolo să nu-și dorească să-i întâlnească pe cei 7 retardați din Vaslui care au violat o elevă de 18 ani.

detinut_tatuat.jpg Un astfel de deținut respectabil, care abia așteaptă să devină coleg de celulă cu cei 7 vasluieni, este viețașul Grigore M. Acesta nu doar că se antrenează intens la sala de forță, dar recent și-a făcut și o operație de mărire de penis, totul cu gândul la momentul în care cei 7 retardați vor fi condamnați și încarcerați.

”Am înțeles că le place «sexul surpriză», așa că de «sex surpriză» vor avea și ei parte odată ajunși aici”, dă asigurări Grigore M. ”Vă promit că se vor sătura de «sex supriză», pentru că-l vor primi în fiecare zi de detenție. Și nu doar de la mine, ci de la mulți alți colegi de pârnaie.”

Și nu doar deținuții, ci și directorii de penitenciare se pregătesc cum se cuvine pentru cei 7 violatori din Vaslui: au pus la cale un program de colaborare cu mai multe închisori americane, pentru a aduce la schimb mai mulți condamnați de culoare de peste Ocean.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Thursday, 16.07.2015 13:28 Social

National Cinematografic