Inspectorii DSV au dispus închiderea restaurantului Ping Pong Lee după ce mai mulți clienți au reclamat că mâncarea din farfurie a început să tușească. Autoritățile sunt îngrijorate și au pus câteva mese în carantină.

restaurant-chinezesc.jpg

„Am discutat cu proprietarul restaurantului, domnul Ping, și acesta susține că este vorba de piper, de-aia tușea mâncarea. Clienții care au comandat rețeta originală, fără piper, au avut parte de o mâncare clasică, simplă, care doar mai scheaună din când în când, dar doar la început”, a explicat Vasile Florian, inspector general al Direcției Sanitar-Veterinare. 

Mai multe monstre de mâncare au fost preluate de la fața locului și trimise la laborator, ba chiar Institutul Victor Babeș a solicitat cel puțin 40 de porții din mâncarea suspectă, pentru a verifica cu atenție dacă nu cumva se găsește vreun virus periculos pe-acolo. Între timp restaurantul și-a suspendat activitatea și acum este folosit ca depozit de tricouri și adidași.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.02.2020 15:39 Social

National Cinematografic