Inspectorii DSV au dispus închiderea restaurantului Ping Pong Lee după ce mai mulți clienți au reclamat că mâncarea din farfurie a început să tușească. Autoritățile sunt îngrijorate și au pus câteva mese în carantină.

restaurant-chinezesc.jpg

„Am discutat cu proprietarul restaurantului, domnul Ping, și acesta susține că este vorba de piper, de-aia tușea mâncarea. Clienții care au comandat rețeta originală, fără piper, au avut parte de o mâncare clasică, simplă, care doar mai scheaună din când în când, dar doar la început”, a explicat Vasile Florian, inspector general al Direcției Sanitar-Veterinare. 

Mai multe monstre de mâncare au fost preluate de la fața locului și trimise la laborator, ba chiar Institutul Victor Babeș a solicitat cel puțin 40 de porții din mâncarea suspectă, pentru a verifica cu atenție dacă nu cumva se găsește vreun virus periculos pe-acolo. Între timp restaurantul și-a suspendat activitatea și acum este folosit ca depozit de tricouri și adidași.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.02.2020 12:39 Social

National Cinematografic