Restricţii de circulaţie între Comarnic şi Braşov, pentru că nu există autostradă

Centru InfoTrafic anunță restricții de circulație în această seară pe tronsonul rutier Comarnic-Brașov, cauza fiind, de această dată, lipsa autostrăzii. Astfel, din dreptul localității Nistorești, mașinile vor circula pe o singură bandă și la dus și la întors, excepții fiind făcute în zona Predeal și pe o bucată de 500 de metri la intrare în Sinaia. 

„Este o situație temporară, avem promisiuni din partea autorităților că problema va fi rezolvată în următorii 250 de ani. Între timp rugăm șoferii să circule cu atenție prin zonă deoarece defrișările nu au avansat suficient de repede în zonă și încă mai sunt mulți polițiști ascunși cu radarul pe după copaci care ar putea amenda pe cei care cred că au scăpat de ambuteiaj și acum pot să meargă cu viteză”, se arată într-un comunicat CNAIR.

Șoferilor li se recomandă rute ocolitoare, prin Timișoara-Viena-Amsterdam și, la întoarcere, cu avionul dar doar în concediu și doar când va fi gata Aeroportul de la Brașov. „Drumul de la Ghimbav, unde ar fi aeroportul, până la Brașov durează 5 minute și este și un drum real între cele două localități, cu două benzi pe sens, asfalt și marcaje rutiere”, precizează autoritățile. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

7 septembrie 2018 16:49
Citește mai mult despre: autostrada Brasov Comarnic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult