Restricții de pandemie. Pârtiile vor fi deschise doar pentru BMW-uri, nu și schiori

Comitetul pentru Controlul Pandemiei din care fac parte specialiști precum doctorul Arafat și doctorul Rafila precum și alți specialiști, a anunțat noi măsuri menite să ajute la combaterea pandemiei. Aceste măsuri se referă la sporturile de iarnă, având în vedere că, la fel ca în fiecare an, iarna se apropie inexorabil.

„Am luat această decizie întrucât vrem să permitem oamenilor să se dea pe pârtie, să se distreze și ei un pic după aceste luni care au fost costisitoare emoțional pentru noi toți. Dar vrem în același timp să o facă într-un mod în care se pot proteja pe ei și pe cei din jur. Iar modelele BMW au avut întotdeauna 5 stele euro NCAP atât la protecția pasagerilor cât și la impactul cu schiorii”, a explicat unul din specialiști.

Întrebat de ce doar oamenii cu BMW au această facilitate și nu, de exemplu, cei cu Logan, reprezentantul ministerului a precizat că oamenii cu Logan ar trebui să profite de pandemie și să învețe o meserie reală, să nu mai fie săraci care visează să meargă la schi și poate anul viitor vor avea și ei BMW.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 noiembrie 2020 08:36
Citește mai mult despre: BMW partie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult