Conducerea Metrorex a anunțat că, începând din această dimineață, persoanele supraponderale nu vor mai putea intra pe peron. Totodată, întrucât formularul pentru prevenirea aglomerație avea și această rubrică, s-a interzis și accesul evreilor în metrouri.

metrou_aglomerat_bucuresti.jpg

„Trebuie să înțelegeți, noi nu avem un regulament exact al trenurilor de metrou așa că ne-am inspirat dintr-unul mai vechi pe care l-am găsit pe-aici. Rubrica cu evrei era deja completată, n-am avut fonduri să printăm formulare noi, așa că am scris peste «și grașii» și l-am pus în aplicare”, a declarat directorul general al Metrorex.

La intrarea pe peroane, lângă turnicheți, vor fi montate cântare pentru a verifica dacă pasagerii sunt apți pentru această călătorie. „Urci pe cântar, bagi cartela, dacă se deschide turnichetul poți să intri. Am făcut calcule, ne-a reieșit că dacă scoatem toți grașii din metrou vom putea transporta de două ori mai multe persoane în același interval orar. Cu evreii nu știm exact cum să-i verificăm dar mergem pe încredere. Ăștia-s oameni cu bani, nu merg ei la metrou cu toți săracii”, a explicat directorul Metrorex.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 12.01.2017 02:42 Social

National Cinematografic