Conducerea Metrorex a anunțat că, începând din această dimineață, persoanele supraponderale nu vor mai putea intra pe peron. Totodată, întrucât formularul pentru prevenirea aglomerație avea și această rubrică, s-a interzis și accesul evreilor în metrouri.

metrou_aglomerat_bucuresti.jpg

„Trebuie să înțelegeți, noi nu avem un regulament exact al trenurilor de metrou așa că ne-am inspirat dintr-unul mai vechi pe care l-am găsit pe-aici. Rubrica cu evrei era deja completată, n-am avut fonduri să printăm formulare noi, așa că am scris peste «și grașii» și l-am pus în aplicare”, a declarat directorul general al Metrorex.

La intrarea pe peroane, lângă turnicheți, vor fi montate cântare pentru a verifica dacă pasagerii sunt apți pentru această călătorie. „Urci pe cântar, bagi cartela, dacă se deschide turnichetul poți să intri. Am făcut calcule, ne-a reieșit că dacă scoatem toți grașii din metrou vom putea transporta de două ori mai multe persoane în același interval orar. Cu evreii nu știm exact cum să-i verificăm dar mergem pe încredere. Ăștia-s oameni cu bani, nu merg ei la metrou cu toți săracii”, a explicat directorul Metrorex.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 12.01.2017 04:42 Social

National Cinematografic