Reţeta zilei! A apărut blackvurşt, un crenvurşt de două ori mai mare și mai gustos

Gospodinele din întreaga lume dar și din România pot savura încpând de săptămâna viitoare blackvurștul, unul din cele mai apreciate mezeluri de pe piață. Principala sa calitate: este de două ori mai mare decât un crenvurșt obișnuit și mult mai eficient în bucătărie.

„De mult am fost interesată să încerc o salată cu blackwurșt, până acum nu am avut ocazia pentru că la noi, în România, sunt destul de greu de găsit. M-am luptat o vreme cu el, că e foarte tare, a trebuit să îl fierb trei ore ca să se înmoaie dar a meritat”, a marturisit Mioara Papuc, o gospodină din Ploiești.

Chefii recomandă ca blackvurștul să fie consumat pe stomacul gol, „ca să nu ni se aplece” și fără prea multe condimente. „Cel mai bun blackvurșt este cel natural, fără aditivi. Nu e femeie care să nu aprecieze un mic dejun cu așa ceva, chit că dacă te înfrupți din el pe nerăsuflate trebuie să te odihnești câteva ore, că nu e chiar așa ușor de digerat”, a declarat un cunoscut bucătar din București.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 aprilie 2015 08:04

Alte articole

Vezi mai mult