Reuşită! Un om care şi-a pierdut minţile a reuşit să le cumpere la un preţ modic pe mercador.ro

Proaspăt eliberat de la un spital de psihiatrie, viaţa părea lipsită de sens pentru tânărul Robert Acrişor după ce acesta îşi pierduse minţile, cel mai probabil stând la coadă într-un oficiu poştal sau la Taxe şi Impozite. Din fericire, la sfatul unor prieteni, acesta şi-a achiziţionat de pe mercador.ro o pereche de minţi aproape noi, putând din nou judeca raţional şi chiar completa integrame.

“Atunci când îmi mai pierdeam minţile prin casă, nu era nicio problemă, le găseam până la urmă”, mărturiseşte tânărul. “Dar în aglomeraţia aia n-avea niciun rost să le caut. Eram disperat, mă gândeam doar la ce scandal are să-mi facă nevasta când vin acasă şi-i spun că mi-am pierdut minţile. Aşa că m-am dus la spital, unde un psihiatru bun la suflet mi-a sugerat să caut pe net nişte minţi decente.”

“Erau zeci, poate chiar sute de anunţuri de la oameni cărora nu le mai trebuiau minţile, sau le primiseră cadou şi n-aveau ce face cu ele. Unele erau în ţiplă, nici nu fuseseră folosite, iar altele aveau sub zece mii de gânduri la bord!”, adaugă proaspătul posesor al minţilor.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

23 octombrie 2013 11:10

Alte articole

Vezi mai mult