Revista Capital scoate ”Top 100 milionari aflați în închisoare”

Din cauza numărului impresionant de milionari ajunși la închisoare, editorii revistei Capital au fost forțați să scoată alt top, mai select, care-i prezintă pe primii 100 dintre aceștia. Revista s-a epuizat încă de la primele ore ale dimineții, oamenii fiind extrem de curioși să vadă cine ce mai are.

“A fost buluc când am lansat primul top acum 15 ani. În mare, sunt aceiași oameni, doar că acum au alt sediu social. Am avut mari probleme în alcăuirea topului, deoarece, contrar situației disperate prezentate la proces, atât George Copos cât și Gigi Becali și-au disputat asiduu o poziție cât mai bună în top. Gigi a mers până-ntr-acolo încât și-a declarat și conturile din Bermude”, a povestit editorul.

Revista nu a scăpat de controverse, existând deja numeroase acuzații că mai mulți pseudo-milionari și-au umflat averile numai pentru a intra în top. “Știți cum e, ia omul revista la metrou dimineața, mă vede pe mine și citește despre averea mea. Ce poate fi mai frumos?”, a explicat un om de afaceri.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de TNR
28 octombrie 2014 14:10

Alte articole

Vezi mai mult