Revoltă şi la munte. Românii protestează pe pârtii şi cocalarii nu mai pot să urce cu BMW-urile

Situația în țară nu mai poate fi ținută sub control! Protestele s-au extins din Piața Victoriei și din centrele marilor orașe până pe pârtiile de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov. În această dimineață mai mulți cetățeni au protestat că nu pot parca BMW-ul luat din Germania cu doar 130.000 de kilometri la bord pe pârtie.

„O țară întreagă fierbe și noi ne batem joc. Autoritățile, fără îndoială la ordinul banditului de ministru al justiției, prin oamenii lor de jos, polițaii, ne-au amendat că am parcat chiar în buza pârtiei. Cum vrem să schimbă românia dacă bagaboanta asta pe care am adus-o aici în loc de Fleshlight trebuie să meargă pe jos. Cine plătește dacă alunecă și-și sparge silicoanele? Voi? Guvernul”, a declarat un cocalar care a fost nevoit să meargă zeci de metri de la mașină până la teleschi.

Autoritățile estimează că protestele ar putea fi extinse și în alte zone ale stațiunilor turistice montane. Deja o serie de turiști au protestat că li s-a interzis să prăjească cârnați la reșou în cameră în timp ce alții au fost percheziționați de poliție și jandarmerie pentru că fugiseră cu prosoapele și halatele din hotel, cu toate că scriseseră clar pe ele, cu ruj, „Muie PSD”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 februarie 2017 03:02

Alte articole

Vezi mai mult