Revoluția prețurilor la STB. Grașii vor plăti două bilete!

Scumpiri semnificative, simultan cu o reformă decisivă la STB. Noul preț al biletelor crește la 3 lei pentru o călătorie, dar grașii vor fi obligați să achite două bilete, pentru că, să fim serioși, motorul merge mai greu și toți ceilalți călători suferă consecințele, adică ajung mai târziu la destinație. Un autobuz plin cu grași consumă chiar și 40 de litri la suta de km, contribuind la poluare, zgomot și mizerie.

Pensionarii vor circula în continuare gratuit, cu condiția să nu fie supraponderali, caz în care vor achita și ei un supliment de osânză. Grașii care acceptă să împingă autobuzul vor achita un singur bilet, pentru că ajută.

În situația în care un gras urcă la bordul autobuzului și mai are și pretenția să stea jos va trebui să mai achite un bilet, deci 9 lei în total per călătorie, pentru că grașii nu ocupă un singur loc, ci de multe ori două sau chiar trei locuri pe scaune.

Noile prețuri și reguli vor fi aplicate de la 1 august, controlorii urmând să aibă la ei un cântar și o ruletă, cu care vor calcula indexul corporal al pasagerilor grași. Dacă BMI trece de 28 și grasul n-a plătit suplimentul de osânză, controlorii vor da grasul jos și îl vor alerga până acasă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iulie 2021 11:31
Citește mai mult despre: bilet grași stb

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult