Revoluţie în teleshopping! A apărut pâinea miraculoasă care poate fi tăiată cu orice cuţit

Moda cuţitelor Miracle Blade a trecut, dar firmele de teleshopping nu se lasă! Producătorii celebrelor cuţite au decis să abordeze problema din cu totul alt unghi, lansând un produs revoluţionar: Miracle Bread, o pâine care poate fi tăiată cu orice cuţit, oricât de bont, ruginit sau strâmb.

“Te-ai săturat să mănânci pâinea întreagă? De momentele jenante când, în loc de crutoane, trebuia să scufunzi în supă ditamai bagheta?”, întreabă retoric prezentatorul. “Cu Miracle Bread ai scăpat de chin!”

“Pâinea Miracle Bread poate fi tăiată cu cuţitul, cu lama, cu briceagul, cu foarfeca, cu bomfaierul, cu ferăstrăul mecanic sau cu flexul! Domnii pasionaţi de bricolaj o pot trafora, în timp ce domnişoarele o pot pili cu pila de unghii! Şi dacă toate astea nu sunt de ajuns, când n-ai la îndemână niciun obiect tăios, O POŢI RUPE!”, exclamă bucătarul de la TV, străduindu-se să desprindă cu mâinile goale colţul ineditului produs de panificaţie.

Potrivit reclamei, o pâine Miracle Bread costă 199 lei, iar primii 100 de cumpărători vor primi şi un covrig realizat din aceeaşi cocă inovatoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
12 martie 2015 14:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult