Revoluţie în trafic! A apărut primul serviciu de închiriat tenişi pentru mers pe jos

Românii fac pași importanți spre un viitor incredibil. Câțiva din acești pași pot fi făcuți acum contra-cost, prin serviciul de închiriere de teniși Pay2Walk, un start-up care a prins imediat în Capitală. Cum funcționează? Foarte simplu. Pe stradă sunt amplasate perechi de teniși, care pot fi deblocate printr-o aplicație, exact ca trotinetele electrice.

Costul unei plimbări cu tenișii începe de la 5 lei și, dacă încerci să rezolvi ceva cu statul în ziua respectivă și ești plimbat toată ziua între ghișee și sedii ANAF, poți ajunge să plătești câteva sute de lei.

Din motive de logistică, tenișii sunt puși cât mai aproape de intrările în bloc, ca să nu meargă clienții prea mult desculți.

Există și abonamente, de tip ”Mă duc până la colț”, de la 2 excursii pe zi, dar și pachete mai substanțiale, pentru clienții care nu se uită la bani și au de gând să meargă pe jos ore în șir, ca miliardarii.

Ce e interesant la aplicația Pay2Walk e că poți să-ți pui tenișii la treabă. Există un caz, un bărbat din București, care vrea să rămână anonim, care a scos la închiriat toți tenișii soției. Evident, ea nu știe, dar când o să vadă că s-au tocit o să spună că oricum toți sunt niște chinezării.

Scris de TNR
22 iulie 2019 07:07
Citește mai mult despre: aplicatie

Alte articole

Vezi mai mult