Nu trece o zi fără ca Gabriela Firea să nu anunțe o nouă mită pentru electoratul ei, în încercarea disperată de a mai aduna câteva voturi. Recent, în comisia de circulație a primăriei s-a aprobat închiderea sensurilor giratorii din oraș pentru organizarea de hore.

hora in giratoriu.jpg

„Nu mă interesează cum e în alte orașe, Capitala este un melting pot de culturi, tradiții și obiceiuri. Fiind și cel mai mare oraș al țării, avem și cei mai mulți țărani, după cum s-a văzut din succesul concertelor cu muzică populară. Numeroși cetățeni mi-au sesizat că nu au unde să organizeze o horă în acest oraș”, a declarat Firea.

Primarul General a mai atras atenția că sensurile giratorii sunt inutile, întrucât îngreunează circulația autovehicolelor și face dificilă traversarea lor inclusiv pentru coloanele oficiale. Totodată, spune Firea, sensurile giratorii nu fac parte din logica traficului bucureștean, că nu au semafoare și nu poți claxona în ele. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 22.07.2020 06:12 Social

National Cinematografic