Revoluţionar! Cercetătorii britanici au descoperit petrol într-o staţie de benzină

Descoperire uluitoare a cercetătorilor britanici! În urma unui studiu început acum mai bine de 10 ani, britanicii au descoperit petrol într-o staţie de benzină. „Chiar dacă este vorba de petrol care a fost prelucrat, tot petrol se cheamă. Suntem pe punctul de a rezolva problema resurselor de petrol ale planetei”, au declarat, entuziasmaţi, cercetătorii britanici.

Alţi oameni de ştiinţă sunt însă mai rezervaţi şi spun că e deocamdată prematur să vorbim despre rezolvarea problemei resurselor de petrol. „Faptul că s-a găsit petrol într-o staţie de benzină”, spun cercetătorii americani, „nu înseamnă automat că există petrol în absolut toate staţiile de benzină. Ne hazardăm dacă susţinem aşa ceva.”

Şi chiar dacă se descoperă petrol în toate staţiile de benzină, avertizează aceiaşi cercetători americani, vor apărea alte problemele. „Deocamdată nu există o tehnologie care să îţi permită să forezi într-o staţie de benzină”, spun americanii. „Costurile unei astfel de exploatări ar putea fi mult prea mari ca să renteze extragerea petrolului din staţiile de benzină”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 decembrie 2012 13:12

Alte articole

Vezi mai mult