Rezultate extragere Loto 6/49: Sute de mii de fraieri n-au câștigat nimic

Extragerea Loto 6/49 de duminică și-a desemnat cele câteva sute de mii de fraieri care au băgat bani într-o schemă de stat care promite câștiguri fabuloase. Câștigătorul a fost, ca de obicei, un angajat de la Armată sau SRI, care a jucat mai multe variante „împreună cu niște colegi”.

Capitala s-a remarcat și de astă dată, cei mai mulți fraieri care joacă la 6/49 fiind de aici. Fraierii care au spart banii aiurea au folosit bilete simple, dar și formule complexe. „Eu am pariat pe zilele de naștere ale soției și copiilor mei, plus ziua mea de naștere și numărul meu preferat. Știu că îmi aduc noroc, doar ele m-au făcut să fiu acest om care-și permite să joace la loto”, a declarat un fraier care joacă de vreo 20 de ani și n-a câștigat decât o singură dată, 30 de lei, în 2011.

Institutul Național de Statistică este principalul beneficiar al Loteriei Naționale. „Este destul de greu să estimăm numărul fraierilor din țară, că nu facem teste de IQ și nici nu avem altă formă de evaluare a inteligenței populației. Loteria în schimb ne ajută enorm, ne spune numărul exact de fraieri care trăiesc în România, săptămânal. Formula de calcul e simplă, se ia numărul total de participanți și se scad una-două persoane”, a declarat Deceabal Popescu, președintele INS.

Un participant la 6/49 descrie jocul ca „un fel de păcănele, în care dai în buton și apoi aștepți minimum o zi să vezi că nu ți-au picat trei cireșe sau trei lămâi”.

Scris de Ef
21 ianuarie 2020 02:01
Citește mai mult despre: pacanele

Alte articole

Vezi mai mult