Rezultate finale recensământ: 52% femei, 7% bărbați și 41% fătălăi

În timp ce specialiștii Institutului Național de Statistică încă mai rafinează datele secundare, partea principală a recensământului s-a încheiat. Astfel putem avea o imagine destul de clară a demografiei populației României și aceasta nu arată deloc încurajator.

Numărul de femei nu reprezintă o surpriză, având în vedere că femeile trăiesc mai mult decât bărbații și e plin de babe pensionare. Numărul bărbaților este, în schimb, în scădere drastică față de anii anteriori, aceștia reprezentând acum doar 7% din populație, restul fiind niște fătălăi.

„O situație extrem de gravă care se observă și în societate cu ochiul liber. De fiecare dată când apare o problemă serioasă foștii bărbați sunt primii care-și pun fustele în cap sau încep să se vaiete ca ultimii fătălăi. Aoleu ce greu e aici, aoleu ce nasoală e România, aoleu ce ne facem, uite cum suntem toți proști, de-astea. Fătălăii reprezintă o pătură puternică din populație, pun presiune constantă pe Guvern „să facă statul/cineva ar trebui să facă”, visează toată ziua să moară Iliescu pe care îl consideră vinovat pentru 90% din probleme și nu le convine nimic, nici un partid, nici o televiziune, nici un ziar. Fătălăii se plâng de cozi, de trafic, de schimbările de la școală, de absolut orice”, spune Ion Popescu, șeful INS.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 august 2022 07:26
Citește mai mult despre: barbati fatalai femei recensământ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult