Rezultate finale recensământ: 52% femei, 7% bărbați și 41% fătălăi

În timp ce specialiștii Institutului Național de Statistică încă mai rafinează datele secundare, partea principală a recensământului s-a încheiat. Astfel putem avea o imagine destul de clară a demografiei populației României și aceasta nu arată deloc încurajator.

Numărul de femei nu reprezintă o surpriză, având în vedere că femeile trăiesc mai mult decât bărbații și e plin de babe pensionare. Numărul bărbaților este, în schimb, în scădere drastică față de anii anteriori, aceștia reprezentând acum doar 7% din populație, restul fiind niște fătălăi.

„O situație extrem de gravă care se observă și în societate cu ochiul liber. De fiecare dată când apare o problemă serioasă foștii bărbați sunt primii care-și pun fustele în cap sau încep să se vaiete ca ultimii fătălăi. Aoleu ce greu e aici, aoleu ce nasoală e România, aoleu ce ne facem, uite cum suntem toți proști, de-astea. Fătălăii reprezintă o pătură puternică din populație, pun presiune constantă pe Guvern „să facă statul/cineva ar trebui să facă”, visează toată ziua să moară Iliescu pe care îl consideră vinovat pentru 90% din probleme și nu le convine nimic, nici un partid, nici o televiziune, nici un ziar. Fătălăii se plâng de cozi, de trafic, de schimbările de la școală, de absolut orice”, spune Ion Popescu, șeful INS.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 august 2022 07:26
Citește mai mult despre: barbati fatalai femei recensământ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult