Rezultate previzibile la BAC. Cei mai mulţi elevi au fost la nivelul unui prim ministru, Dăncilă

Astăzi s-au afișat rezultatele la examenul maturității, Bacalaureatul, și veștile sunt excelente. Conform datelor furnizate de Ministerul Educației, majoritatea elevilor au cunoștințe la nivel de prim-ministru, dacă acel prim-ministru este Viorica Dăncilă.

„Pentru domnii care nu au mai trecut prin preajma unei școli, avem câteva update-uri de făcut. Bacalaureatul nu mai e ca pe vremea voastră, boșorogilor, acum la română oral iei 5-ul doar dacă-ți spui numele. Dacă îl spui corect și complet ai deja șaptele asigurat. Elevii care nu pun virgulă între bună și ziua când intră la comisie au deja asigurată nota 8. Și la alte discipline e la fel, majoritatea exercițiilor sunt cele pe care le-ar putea face și un câine dresat”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Educației care s-a ocupat de examenul din acest an.

Acesta spune că trebuie păstrată o limită în privința dificultății examenului. „Examenele nu trebuie să fie prea grele, că ne dăm de gol că suntem o țară de analfabeți, dar nici prea ușoare, că atunci nu mai dau elevii șpagă profesorilor din comisie, să aibă și ei dosar bun pentru facultate. Ori dacă profesorii nu încasează acum o șpagă consistentă riscă să-și petreacă vara trăind din salarii, mâncând șobolani prinși cu plasa prin beciuri și ce legume mai pot fura de pe câmp”.

Scris de Ef
4 iulie 2018 12:07
Citește mai mult despre: Bacalaureat Dancila

Alte articole

Vezi mai mult