Rezultatele PISA. Elevilor li se va scădea nota la purtare, că ne-au făcut de râs în lume

De azi, toţi elevii români vor avea nota 7 la purtare, pentru că sunt nişte pramatii neascultătoare, care în loc să înveţe stau numai la tabletă şi la jocuri şi ne-au făcut de râs. Decizia a fost luată de Inspectoratul General Școlar și va fi aplicată în toate școlile de stat din România.

„Ca profesori avem foarte puține metode de constrângere pentru mecliștii ăștia mici. Nota la purtare este una dintre ele. Asta le va scade media generală putorilor ăstora și nu vor putea intra la facultăți mai bune pe viitor. Să sufere, dă-i dracului, să înțeleagă să nu se pună cu noi că noi suntem profesori, nu fitecine”, a declarat șeful Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Nae Trandafir. 

“Deşi ei sunt copii buni, şi profesorii lor sunt foarte bine pregătiţi şi exigenţi, iată că sunt tot mai inculţi şi mai analfabeţi, ceea ce înseamnă că e doar vina lor! Pentru că ei pot, dar nu vor! Nu-şi dau silinţa! Pune, domnule, burta pe carte, toceşte-o din scoarţă-n scoarţă”, spune un părinte, indignat de testul PISA.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
3 decembrie 2019 16:21
Citește mai mult despre: elevi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult