Risipă! Unui corporatist i s-a tăiat 10% din salariu că a urcat singur cu liftul

Gata cu egoismul! O corporație din Pipera i-a tăiat 10% din salariu pe trei luni unui regional area sales offices leader (RASOL), după ce, fără să se gândească la colegi, acționari, project manageri și la planetă în general, a urcat singur cu unul dintre cele patru lifturi ale clădirii de unul singur, crescând practic amprenta de carbon a corporației cu patru puncte procentuale trimestriale. Cel mai grav e că Robert A a făcut acest lucru ignorând regula corporației, care spune clar că lifturile vor fi folosite la urcare doar după ce se adună minim 6 persoane per lift.

Cele opt ședințe de staff care au urmat, cu directori care au zburat inclusiv din Frankfurt și Bahrain ca să discute cazul lui Robert A, inconștientul care a mers singur cu liftul, au generat peste opt tone de hârtie, întrucât fiecare din cele 174 de persoane a cerut o copie după toate actele necesare, iar dosarul de audit are deja propria cameră în arhive.

Angajatul Robert A. susține că se grăbea pentru că avea un deadline, iar colegii cu care ieșise la țigară n-au putut ține pasul cu el, pentru că participaseră la Color Run în weekend împreună cu echipa corporației și aveau febră musculară. ”Greșeala a fost trecută în dosarul de HR al lui Robert și probabil foarte multe alte corporații vor trata incidentul ca un red flag pentru his career”, spune Adelina, șefă HR.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 aprilie 2023 22:59
Citește mai mult despre: corporație pipera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult