Ro-Alert. Stațiunea Govora, plină de urși bătrâni veniți la tratament

Serviciul Ro-Alert atenționează că și staținea Govora este plină de urși care atacă omul aflat la balneoterapie. Este vorba de o specie de urși care suferă de reumatism ce nu se duc la tomberon ci la băile de apă minerală și sulfuroasă.

Autoritățile recomandă tuturor celor aflați prin căzile de acolo să evite contactul cu urșii, să se bage în cea mai sigură saună și să nu încerce să-i atace întrucât sunt foarte agresivi. Ursul cu reumatism este capabil să plictisească chiar și cel mai puternic om cu jelania sa despre cum îl dor șalele și cum a muncit la viața lui și de la aia i se trage.

Totodată urșii de Govora nu mormăie ci oftează foarte puternic și în felul acesta pot fi detectați. Dacă vedeți un astfel de urs sunați de urgență la numărul 112 și spuneți operatorului că nu vă doare nimic, că totul e în regulă și nu există motive de îngrijorare, pentru ca nu cumva să trimită cineva un echipaj cu un televior pe care să fie știri îngrozitoare despre cum totul e nasol în țară, toată lumea fură, toți sunt corupți și pe vremea dumneavoastră lucrurile erau mult mai bune și în regulă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
1 noiembrie 2021 17:46
Citește mai mult despre: govora statiuni ursi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult