Român atacat de urs după ce a făcut accident lângă o pensiune în flăcări

Un turist român, Marian Coltea, a reușit în acest weekend o performanță rar întâlnită. Acesta a fost atacat de urs imediat după ce făcuse un accident auto în fața unei pensiuni care ardea ca o torță. Lângă un sat mirific din Transilvania, turistul norocos se uita la clipuri pe Tik-Tok la volanul mașinii sale, moment în care a observat incendiul. N-a mai putut controla nici mașina și nici Tik-Tok-ul, a derapat și s-a răsturnat într-un șanț.

Atras de mirosul de mici arși, un urs brun se îndrepta chiar în acel moment spre pensiune și l-a tras afară din mașină pe Marian, ajutând la descarcerare. Marian a fost salvat de mirosul criminal al tălpilor sale, dar și de pompierii care i-au stropit cu o tulumbă mașina în flăcări. O altă coincidență remarcabilă este că pompierii erau cazați la pensiune, ei fiind pe drum spre o țară străină, unde fuseseră trimiși să stingă incendii.

Experții spun că o astfel de coincidență poate apărea o dată la 2-300 de ani. ”Sigur, am mai avut urși lângă mașini, sau pensiuni, am văzut accidente auto cu incendiu, dar niciodată cele trei știri simultan. E o mină de aur pentru presă. Jurnaliștii vor behăi de fericire când vor vedea o știre și cu urs și cu accident și cu incendiu”, spune Decebal Popescu, antropolog.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 august 2021 08:10
Citește mai mult despre: accident incendiu pensiune urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult