Român batjocorit! Un bucureștean a vrut vacanță pe o insulă, dar a fost trimis în UK

I se spune Bad Luck Ionuț! Un bucureștean a luat o țeapă de legendă, după ce a cerut la o agenție bilete pentru o insulă și a fost trimis în Marea Britanie. Românul spune că partea cea mai nasoală e că plouă încontinuu, dar partea bună e că ți se interzice să ieși din casă, pentru că Anglia e în lockdown sever.

Sejurul de 14 zile e complet ratat, spune Ionuț. După 10 zile de stat obligatoriu în casă în carantină, el se poate bucura de libertatea pe care ți-o dau cele mai sever restricții din Marea Britanie. Românul poate merge doar până la supermarket și înapoi, și asta cu o justificare serioasă.

Veștile proaste nu se opresc aici. Exact când era în avion, Bad Luck Ionuț a aflat că la revenirea în România mai trebuie să stea 14 zile în carantină, și aterizează în București, probabil cel mai prost oraș în care să stai în casă în luna ianuarie. Evident, Ionuț stă într-un cartier afectat de avarii termice. Ce nu știe el e că vecinului de deasupra i s-a spart o țeavă și acum îi plouă și în casă, deci aventura lui umedă în insule nu s-a terminat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 ianuarie 2021 11:51
Citește mai mult despre: insulă Marea Britanie vacanță

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult