Român care a venit acasă beat la 4 dimineața, atacat de o dronă de tip făcăleț

Bombardament în România, azi la orele 4:00 dimineața! Marian Coltea, care locuiește în zona Lujerului, acuză că în clipa în care sosea acasă de la băut a fost atacat și lovit de o dronă de tip făcăleț, de înaltă precizie, lansată chiar de soția sa, Aurelia.

Din declarațiile lui Marian rezultă că soția lui, o tirană sinistră cu o tinerețe legată de serviciile de informații, are un program secret de înarmare, pentru că și-a cumpărat 20 de făcălețe, intențiile ei fiind clare.

Marian acuză dictatura din locuință, spunând că acolo nu e nici democrație și nici libertate: ”Când a fost referendum pe ora de venit acasă, soția a decis că nu a fost cvorum. Cumnatul, care era observator OSCE a atras atenția asupra acestui derapaj, dar nu l-a băgat nimeni în seamă. Mai mult, soția s-a uitat la el într-un asemenea hal încât ei doi au rupt orice legături diplomatice de atunci, iar cumnatul nu mai dă pe la mine tot de frica dronelor de tip făcăleț”, se plânge Marian.

E tot mai clar că războiul se apropie și de țara noastră, lucru confirmat de foarte mulți bărbați care au suferit atacuri cu drone făcăleț, sau chiar cu artilerie grea, adică tigăi, crătiți sau chiar șosete umplute cu fise de 50 de bani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 iulie 2023 12:24
Citește mai mult despre: atac bombardament dronă făcăleț

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult