Român care vopsea gardul, luat la rost de Zelensky că nu face destul pentru Ucraina

Un gospodar din satul Surpatele, comuna Frâncești, județul Vâlcea a avut parte de un incindent neplăcut în timp ce-și vopsea gardul. Acesta a fost întrerupt din activitate de președintele Ukrainei, Volodimir Zelensky, care a intervenit prin videocall să-i atragă atenția că nu face destul pentru a ajuta Ucraina.

„Dacă nu iei o decizie curajoasă, radicală, pentru a stopa acest război ilegal dus de Rusia, tu vei fi următoarea victimă. Un dictator dement ca Putin nu se va opri la invadarea Ucrainei, tu, personal, tu ești următoarea țină a hegemoniei ruse”, i-a explicat Zelenski gospodarului. Acesta a rămas cutremurat la aflarea informației, de-a scăpat cana de tablă cu care bea țuică fix în găleata de vopsea.

Românul a anunțat imediat că va convoca un summit în fundul curții, cu nevasta, vărul ăla al ei mai handicapat și cumnatul cu care stă gard în gard, și soția lui, și un băiat care lucrează la primărie și are bicicletă. Acesta vrea să adopte o rezoluție din care să reiasă că, într-adevăr, Rusia este un pericol pentru securitatea zonală și până se ajunge la un acord de pace ar face bine să nu mai vopsească gardul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 iunie 2022 12:36
Citește mai mult despre: ajutor ucraina zelensky

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult