Român, condamnat că a lăsat un genocid în buda unui tren CFR

I se spune Mengele de pe InterRegio! Un român sadic a fost prins și condamnat după ce a lăsat un genocid fără precedent în buda unui tren pe ruta Ploiești-Roșiori de Vede. Până la această oră sunt deja sute de victime, nu doar pasagerii din tren care au încercat să intre în budă după el, ci și locuitorii din comunele prin care a trecut trenul, care au fost asfixiați.

Genocidul putea fi prevenit, spun călătorii, care l-au văzut pe sadicul criminal punând la cale atentatul din budă. El a mâncat șase polonezi cu muștar, un pet de iaurt, apoi o caserolă cu căpșuni, cu toate că cei din vagon au protestat. Mulți pasageri au reușit să se salveze trăgând semnalul de alarmă sau pur și simplu aruncându-se din trenul morții.

Șeful de tren a încercat să mușamalizeze cazul: ”Nu e primul genocid și nici ultimul dintr-un tren CFR. Eu în tinerețe aveam câte un genocid din ăsta pe fiecare cursă, până au dispărut sucurile de la dozator”. Comunitatea internațională a recunoscut genocidul din CFR și călătorii urmează să primească despăgubiri, câte o pungă de semințe Djili Soy.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 iunie 2021 11:41
Citește mai mult despre: cfr genocid tren

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult