Nu doar proprietarii de autovehicule au de furcă zilele astea cu autorităţile italiene! Gigi Mihai, un român angajat la o fermă de roşii din oraşul Pelleapugli, a fost despuiat ieri de carabinieri, pe motiv că e rezident de peste 60 de zile şi nu are tricoul regulamentar cu "Gigolo italiano".

roman_fara_tricou_italia.jpg
"Înainte să vin în Italia am lucrat în Spania, şi încă aveam tricoul cu 'De puta madre 69', m-am gândit că nu e nevoie să-mi iau altul aşa curând", spune Gigi.

"Când colo, m-am trezit cu amendă şi sechestru pe tricou, pe frigul ăsta. În plus, în mod abuziv, mi-au luat şi blugii, deşi pe dedesubt n-aveam nimic, exact cum cere legea în Italia", se plânge bărbatul.

Potrivit procesului verbal încheiat de carabinieri, Gigi are 30 de zile la dispoziţie să-şi achiziţioneze un tricou cu "Gigolo italiano" sau să meargă la notar pentru a traduce şi legaliza tricoul spaniol.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 09.01.2019 16:56 Social

National Cinematografic