Pentru mulți dintre noi instituirea carantineri și a măsurilor speciale de epidemie nu au avut nicun efect vizibil. O spune și Marcel Constantin, bărbat din București, tată a doi copii mici, căsătorit. Acesta spune că nu a mai ieșit undeva la distracție de vreo patru ani.

tata-cu-copii.jpg

„Când s-a născut primul am știut că va fi o perioadă în care va trebui s-o las mai moale cu distracția. Soția cu copilul, eu mai mult am umblat după acte și alte chestiuni. Apoi ea s-a întors la lucru, că are venitul mult mai mare, eu am rămas pe-acasă. Și cum am stat atât de mult pe bară, când am avut ocazia, pac, am mai făcut un copil. Nu zic că e rău, doar vă zic că n-am mai văzut un club de ani buni”, spune Marcel.

În privința carantinei, Marcel susține că e obișnuit cu ea, cu masca pe față a mai stat, mai ales când schimbă scutecele. Spălatul pe mâini e obligatoriu oricum, că umblă cu copii, dezinfectantele la fel, singura diferență e că știrile de la televizor sunt mult mai triste.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 15.03.2020 08:51 Social

National Cinematografic