Roman Polanski, arestat pentru sex cu o minoră aflată acum în pragul pensionării

Regizorul Roman Polanski a fost arestat în Elveţia, în baza unui mandat emis de justiţia americană. Polanski e acuzat că, în urmă cu 30 de ani, a făcut sex cu o minoră. E trist să vezi că asemenea oameni ajung după gratii, în timp ce o grămadă de corupţi – ca, de exemplu, minora pe care regizorul a corupt-o – se află în libertate.

 

Polanski a mai fost arestat o dată, în 1977, în Statele Unite, şi chiar a stat o lună şi jumătate după gratii. Fiind însă apoi cercetat în stare de libertate, el a reuşit să fugă în Europa, un loc unde nu te judecă nimeni dacă faci sex cu minore, cu atât mai puţin justiţia.

 

De atunci, Polanski nu a mai călcat în Statele Unite sau în alte locuri unde ar fi putut să fie arestat. Abia acum l-au momit la ei elveţienii, care i-au promis un premiu pentru întreaga carieră la Festivalul de film de la Zurich.

 

Polanski urmează să fie dat pe mâna americanilor. Se pare că, mâhnit de ce i s-a întâmplat, regizorul a spus despre elveţieni că sunt nişte extrădători de ultimă speţă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 septembrie 2009 13:51
Citește mai mult despre: arest justitie minora regizor roman polanski

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult