Româncele au întâlniri online cu extratereştri!

Dezvăluire incredibilă! Mai multe românce au declară că au luat contact cu extratereştrii pe site-uri de întâlniri online! „După poză mi-am dat seama că e mai altfel”, spune Bianca_85 din Bucureşti, „în primul rând pe fundal nu se vedea nicio carpetă, cu toate că la locaţie scria Titan. Poate ar fi trebuit să-mi dea de gândit şi pielea verde şi cei cinci ochi

dar na, ştiţi cum e pe site-urile astea, omul nu-şi pune chiar poza pe bune, se mai înfrumuseţează în Photoshop.”

„La început m-am gândit că nu e om serios ”, spune blonda_tandarei_5, „mă tot întreba de Pământ, am crezut că merge pe interes. Mi-a plăcut însă că avea capul ăla mare şi ochii ăia negri, expresivi. Bine, mă şi temeam că o fi vreun boşorog, mai ales când mi-a zis să nu mergem la el pe planetă, că nu prea e bună atmosfera acolo, dar m-a liniştit când mi-a zis n-are decât 20 de ani-lumină.”

Pe de altă parte, extratereştrii nu-s prea încântaţi de relaţiile înfiripate pe net şi spun că fetele noastre au urâtul obicei că atunci când se enervează dau cu farfuriile zburătoare de Pământ. Deţinătorii site-urilor de întâlniri online spun şi ei că tinerele românce nu-şi doresc astfel de relaţii la distanţă şi nu sunt orbite de mirajul căsătoriei cu extratereştrii, deşi aceştia se oferă deseori să le ia în spaţiu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
28 octombrie 2011 13:10

Alte articole

Vezi mai mult