Româncele au întâlniri online cu extratereştri!

Dezvăluire incredibilă! Mai multe românce au declară că au luat contact cu extratereştrii pe site-uri de întâlniri online! „După poză mi-am dat seama că e mai altfel”, spune Bianca_85 din Bucureşti, „în primul rând pe fundal nu se vedea nicio carpetă, cu toate că la locaţie scria Titan. Poate ar fi trebuit să-mi dea de gândit şi pielea verde şi cei cinci ochi

dar na, ştiţi cum e pe site-urile astea, omul nu-şi pune chiar poza pe bune, se mai înfrumuseţează în Photoshop.”

„La început m-am gândit că nu e om serios ”, spune blonda_tandarei_5, „mă tot întreba de Pământ, am crezut că merge pe interes. Mi-a plăcut însă că avea capul ăla mare şi ochii ăia negri, expresivi. Bine, mă şi temeam că o fi vreun boşorog, mai ales când mi-a zis să nu mergem la el pe planetă, că nu prea e bună atmosfera acolo, dar m-a liniştit când mi-a zis n-are decât 20 de ani-lumină.”

Pe de altă parte, extratereştrii nu-s prea încântaţi de relaţiile înfiripate pe net şi spun că fetele noastre au urâtul obicei că atunci când se enervează dau cu farfuriile zburătoare de Pământ. Deţinătorii site-urilor de întâlniri online spun şi ei că tinerele românce nu-şi doresc astfel de relaţii la distanţă şi nu sunt orbite de mirajul căsătoriei cu extratereştrii, deşi aceştia se oferă deseori să le ia în spaţiu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 octombrie 2011 13:13

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult