Cozi în aproape toate farmaciile din România, luate cu asalt de femei de toate vârstele. Acestea aproape au epuizat stocurile de teste de sarcină, sperând să fie gravide și nu doar grase, cum probabil e cazul la cele mai multe.test_sarcina_sarbatori.jpg

Unele femei au ajuns să-și facă test de sarcină după fiecare masă, pentru că le e frică să se urce pe cântar și să-și dea seama că se îngrașă de la ce bagă în gură și nu altundeva.

O femeie de 65 de ani a strigat tare într-o farmacie să se dea câte un singur test, să ajungă la toată lumea. Deși celelalte femei îi spuneau că ea e la menopauză de 30 de ani, bătrâna insista: ”Azi-dimineață am avut grețuri. Nu cred că e de la sarmale, că am pus mult cimbru, n-are cum. Sigur sunt băieți și gemeni, uitați-vă, e umflătura jos”, ar fi spus baba.

Mii de femei au făcut testul, deși nu mai făcuseră sex de 3-4 luni, refuzând să creadă că există o legătură între prăjituri și burtica tot mai mare: ”A fost posibil în cazul Mariei, de ce nu și în cazul meu?”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 02.01.2020 11:59 Social

National Cinematografic