Româncele ies în stradă după ce s-a anunţat că vor fi graţiaţi şi bărbaţii care lasă şosete prin casă

De data asta chiar se lasă cu sânge! Peste 5 milioane de femei și-au anunțat prezența la un miting mamut în Piața Universității după ce în proiectul de lege privind grațierea sunt trecuți și bărbații care-și lasă șosetele în mijlocul casei.

„Ăștia vor să nenorocească țara cu totul. Unde vom ajunge dacă va fi plin pe străzi de bărbați care merg nevinovați, cu zâmbetul pe buze ca și cum n-ar fi făcut nimic. Știți cum e, îi lași câteva ore singuri și, când te întorci, e ca la porci deși am lăsat casa lună”, a declarat o gospodină ce a promis că sigur va merge la protestul de mâine.

Pe lângă prezența numeroasă, jandarmeria se așteaptă și la multiple acte de violență. „Dacă aveți impresia că o femeie nervoasă este ceva neplăcut, nici nu știm la ce să ne așteptăm când va fi vorba de câteva milioane. Probabil, sfârșitul României”, a explicat purtătorul de cuvânt al jandarmeriei. La miting nu vor fi prezente curvele, care au treabă la politicienii ce au grijă de ele și feministele, pentru că în feminism, vinovat pentru șosetele lăsate în mijlocul clasei este asuprirea săvârșită de omul alb vreme de secole.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 ianuarie 2017 18:17
Citește mai mult despre: femei sosete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult