Români, acuzaţi de sechestrare şi tortură. Au obligat victima să mănânce 15 sarmale

O familie de români riscă acum ani grei de pușcărie după ce o anchetă a procurorilor a scos la iveală că au sechestrat și torturat o victimă vreme de mai multe ore în cadrul unei vizite ocazionale. Reclamantul spune că a fost ținut cu forța în casa agresorilor și obligat să mănânce cel puțin 15 sarmale.

„Mi-au zis încontinuu, mai ia una, haide, că sunt proaspete. După ce se răcesc nu mai sunt așa de bune. Am făcut o grămadă, special pentru musafiri. Ei, nu așa, cu smântână, haide că mai avem, și cu pâine, e de casă, am făcut-o la cuptor”, a povestit victima în fața oamenilor legii.

Aceasta a adăugat că femeia care l-a obligat să mănânce sarmale a avut un complice, respectiv soțul acesteia, care l-a obligat să bea o otravă de prune „ca să alunece bine” în timp ce susținea „că e de casă, naturală, are mărgeluțe, nu ca mizeriile alea din comerț”. Totodată acesta a sugerat să mănânce și cu ciolan dacă se poate, că porcul este proaspăt, l-a tăiat el cu cumnatul în urmă cu doar o săptămână. „Dacă n-ar fi fost părinții mei i-aș fi omorât pe loc. Așa, sper ca legea să facă dreptate și să-i pedepsească exemplar”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 octombrie 2021 13:38
Citește mai mult despre: sarmale

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult