Savanții britanici au descoperit că principala cauză a nefericirii este pesimismul, peste care, dacă nu treci, nu ai nicio șansă de a trăi o viață frumoasă și lipsită de griji. Savanții îndeamnă să uităm de CCR, PSD, CNCD, PCR, BOR, ROBOR sau alte mizerii care nu sunt esențiale, și să ne concentrăm pe aspectele pozitive din viața noastră.harta_destinatii_emigrare.jpg

”Românii au 3 zile consecutive, adică 72 de ore, să-și facă bagajele și să caute un job, un zbor, să-și închirieze apartamentul, sau măcar să lase cheia unei agenții. Este timp suficient să alegi lucrurile pe care vrei să le iei cu tine. Cât despre decizia de a pleca, pentru asta nu-ți trebuie decât 10 secunde, sau 2 secunde când vezi fața lui Tudorel Toader”, spune Decebal Popescu, psihanalist.

Doar gândul că mai ai doar 3 zile de stat într-un stat eșuat, o dictatură a unui grup de infractori numit PSD, îți poate provoca un zâmbet larg și o stare de bine. Pesimismul că ai putea rămâne aici, ăsta te-ar putea dărâma psihic, mai susțin experții.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 31.05.2018 10:18 Social

National Cinematografic