Români prinşi dopaţi la Balcaniada All you can Eat din Bulgaria. Aveau la ei pastile de digestie

Un nou caz de dopaj riscă să dărâme reputaţia românilor. Mai mulţi turişti români au fost depistaţi pozitiv cu pastile de digestie în sala de mese a unui hotel din Bulgaria, unde se desfăşura Balcaniada All you can Eat. Românii au fost descalificaţi şi vor fi probabil excluşi de la viitoarele competiţii de acest tip.

Turiştii români au fost probabil turnaţi de alţi turişti participanţi, care au văzut cât îşi pun în farfurie. “E injust ca atunci când ai un talent natural să fii şicanat. Dacă ei nu realizează utilitatea pastilelor, să intre pe Catalogul Provocărilor Moderne, să afle”, se apără românii acuzaţi de dopaj. Turiştii “dopaţi” afirmă că vor face contestaţie şi că de fapt e firesc să iei astfel de pastile.

Românii spun că n-au nicio vină: “E normal ca atunci când vii într-o ţară străină să vrei să guşti cât mai multe preparate locale. Ăsta e tot farmecul. Şi, evident, uneori pică mai greu la stomac. Eu, de exemplu, am Poftită Cronică. E atunci când ai gustat din toate şi nu-ţi mai pică bine nimic. Pentru asta iau SuperEnzymes. Nu e normal să fiu descalificată pentru asta”, declară Andreea T, din Bucureşti.

Scris de Advert Einstein
14 iulie 2016 11:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult